Veiligheid voor alles (en iedereen)

Iedereen vertrouwt er dagelijks op dat de computer, laptop of server het overal en altijd doet, onvoorwaardelijk. Helaas maken wij nog regelmatig het tegendeel mee en niet zelden stellen we (na reparatie) de vraag: “... en als ie het nou niet meer zou doen, wat ben je dan kwijt ?“. En dat is vaak meer dan je denkt, want of het nou de vakantie foto’s zijn, je muziekverzameling, of al je offertes & facturen, het blijft een bijzonder nare situatie die ten koste van alles voorkomen moet worden en dat is (wat ons betreft) nu voor iedereen bereikbaar.
error-loop

Starbytes biedt u een volledig automatische, veilige en controleerbare back-up aan op onze servers hier op het mediapark. Uw computer wordt automatisch zeker-gesteld met een zwaar beveiligde en versleutelde back-up op onze servers. Het hele proces geschied geruisloos op de achtergrond zonder dat u hier iets van merkt, behalve een periodieke bevestiging per e-mail dat alles goed verloopt. Een veilig gevoel met de support van Starbytes en voor iedere computer beschikbaar.

Starbytes biedt haar back-up dienst, Stardisk, aan tegen een eenmalige installatie vergoeding (incl. licentiekosten) en een maandelijks abonnement voor het gebruik van deze faciliteit. Hieronder vindt u alle kosten (excl.btw.).

Stardisk online back-up service
 Type computer licentiekosten (eenmalig) Abonnement (p. maand)
  Computer / Laptop € 43,- euro € 9,25 euro (500Gb)
  Server € 43,- euro € 29,- euro (1TB)
  NAS server € 0,- euro € 27,50 euro (1TB)

Graag vertellen we u meer over deze dienst, en helpen u bij het opzetten van een betrouwbare en veilige back-up strategie. Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op :

2 gedachten over “Veiligheid voor alles (en iedereen)

  1. Pingback: iPhoto en de vooruitgang -

  2. Pingback: iPhoto en de vooruitgang -

Reacties zijn gesloten.