Starbytes media dienstverlening

… diep geworteld in ons DNA zit onze audiovisuele achtergrond. Door ervaring in Post-productie, Audio-nabewerking, Studio, ENG en Multimedia kunnen wij u van dienst zijn met specifieke producten en diensten op dit gebied, waarvan u hieronder een overzicht vindt.

Starbytes - Media ServiceHiSpeed File shuttle.
Clouddiensten zoals WeTransfer, Dropbox en YouSendit zijn zeker niet verkeerd. Maar als het om écht grote bestanden gaat, of om een betere indeling en beveiliging, dan gaat er niets boven onze File Shuttle. Deze dienst heeft een ongelimiteerde
bestandsgrootte en wordt veilig bewaard hier op onze servers op het MediaPark.

Starbytes - Media ServiceMedia Archief.
Het maakt niet uit over hoeveel opslagcapaciteit u beschikt, uiteindelijk raakt deze vol, en dat gaat sneller dan u denkt. Zeker in Postproductie wordt er veel materiaal opgeslagen en na voltooiing bewaard. Voor het permanent archiveren van (video)materiaal heeft Starbytes een eigen  Media Archief-dienst opgezet, in samenwerking met Ericsson. Hierbij wordt het materiaal in duplo bewaard wordt en door encryptie beveiligd.


Starbytes - Media ServicePost productie support.

Starbytes beschikt over vier volwaardige Post Productie sets, die door u gebruikt kunnen worden bij tijdelijke uitval en/of overbezetting van uw eigen faciliteiten. Met een volledige software suite van Adobe, Avid en Final Cut Studio en een centrale video server kan iedere productie zo worden aangenomen, en voelt u zich binnen de kortste keren thuis.


Starbytes - Media ServiceHD Webcast Studio.

Sinds onze vestiging hier op het MediaPark is Starbytes begonnen met de facilitering en productie van Webinar uitzendingen vanuit onze eigen HD Webcast Studio. Volledig voor u geproduceerd, verzorgd en voorzien van totale begeleiding, om zo uw webuitzending tot een succes te maken.


Starbytes - Media ServiceHD Live streaming service.

Op iedere gewenste locatie verzorgt Starbytes live-streaming-video tijdens de opname of uitzending van uw evenement, productie, vergadering of congres. Ideaal in de communicatie met uw medewerkers, klanten of het grote publiek. Uiteraard met de totale service en complete begeleiding van Starbytes.


Starbytes - Media ServiceMedia Trancoding desk.

In de vorige eeuw was het nog eenvoudig kiezen tussen NTSC, PAL of SECAM. Tegenwoordig is er een veelvoud aan mogelijkheden in HD, SD, H264, MP4, FLV, MOV, en nog veel meer resoluties en varianten. Juist hierom beschikt Starbytes over een Media Desk waarin uw materiaal kan worden omgezet in ieder gewenst formaat. Aanlevering en/of oplevering kan volledig digitaal, of ‘ouderwets’ op band of disk. Uiteraard wordt uw materiaal omgezet met oog voor kwaliteit en detail en is geen klus te klein, of te groot.