Wifi service

[wp-svg-icons icon=”connection” wrap=”i”  size=”2em”]   Zakelijke wifi netwerk

Wifi… Dat hebben we toch?
Meestal wel… maar is het nog van deze tijd? Er worden steeds zwaardere bestanden verstuurd. En bent u wel goed beveiligd tegen hackers?
Zorgeloos draadloos, dat levert Starbytes met haar wifi service. We hebben jarenlang ervaring met het aanleggen en onderhouden van zakelijke wifi-netwerken. Binnen én buiten.

[wp-svg-icons icon=”users” wrap=”i” size=”2em”]   Guest wifi

Mag ik even op jullie wifi?
Die vraag hoort u vast vaak. En natuurlijk mag dat! Maar dan wel via het ‘guest-wifi-netwerk’, gescheiden van uw bedrijfsinformatie. Zo kunt u met een gerust hart toegang verlenen en uw gast weet dat hij op een veilig netwerk zit. Wij helpen u graag met advies en het opzetten van deze win-win situatie op uw zakelijke wifi netwerk.

[wp-svg-icons icon=”spinner-1″ wrap=”i” size=”2em”]   Wifi snelheid

Ik zit te wachten tot die email er uit gaat…
De techniek gaat snel en dat geldt ook voor de ontwikkelingen op het gebied van zakelijk wifi. Wat een paar jaar geleden snel was, is nu niet meer toereikend. Het goede nieuws is dat een snelle wifi verbinding stukken goedkoper is dan een paar jaar geleden. Dus het kan een besparing opleveren om over te stappen op een andere provider.
Om er zeker van de zijn dat uw wifi nog goed werkt, veilig is en de snelheid optimaal, biedt Starbytes de wifi-APK aan: we testen uw wifi netwerk en geven u een passend advies.
Tot 1 maart 2016 bieden wij de wifi-APK geheel gratis en vrijblijvend aan. Wees er dus snel bij en laat uw zakelijke wifi netwerk nalopen door onze experts.

[wp-svg-icons icon=”close” wrap=”i” size=”2em”]   Wifi storing

Het werkt al weer niet!
Als u vaak last heeft van vertraging of storingen op uw wifi netwerk is het een goed idee om het hele netwerk eens na te laten kijken. Of u nu een acuut probleem heeft of steeds terugkerende “hikjes op de lijn”, voor alles is een oplossing. Wij bieden u graag onze wifi service aan!

 [wp-svg-icons icon=”lock-2″ wrap=”i” size=”2em”]   Wifi netwerk beveiligen

Is uw netwerk écht veilig ?
Hackers worden steeds slimmer. Om uw bedrijfsgegevens goed te blijven beschermen is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw wifi-netwerk niet zomaar toegankelijk is voor iedereen. Zeker met de nieuwe wetgeving waarin u als ondernemer verantwoordelijk bent voor de veiligheid van o.a. persoonsgegevens wordt dit onderwerp steeds belangrijker. Samen met u zorgen wij voor de meest optimale beveiliging. Lees meer over dit onderwerp op deze website.

[wp-svg-icons icon=”envelop” wrap=”i” size=”2em”]   Offerte

Waarmee kunnen we u helpen?
Bent u benieuwd naar onze wifi service en de status van uw wifi netwerk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgeloos draadloos. Geleverd door Starbytes.