Starbytes ICT service

… Starbytes levert ICT service aan het MKB. Wij voorzien uw bedrijf in alles wat nodig is om snel en efficiënt te kunnen (blijven) werken.  Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze belangrijkste diensten.

Starbytes - ICT ServiceNetwerkbeheer & Systeembeheer.
Regelmatig onderhoud en beheer van uw servers en netwerk draagt aan een grotere betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van uw ICT-omgeving. Speciaal hiervoor heeft Starbytes eenTotalCare-servicecontract. Wanneer u kiest voor dit contract houden onze IT specialisten uw netwerk en servers continue in de gaten en voeren wij periodiek preventief onderhoud uit. Hierdoor wordt op een actieve manier gezorgd voor maximale zekerheid en betrouwbaarheid van uw netwerk en servers.

Starbytes - ICT ServiceHelpdesk | Remote support.
Of uw computer nu stuk is, er een programma crasht of u gewoon een vraag over het gebruik van uw product heeft, onze helpdeskmedewerkers staan u graag te woord.
Zij kunnen, indien gewenst, vaak onmiddellijk remote support verlenen om uw probleem op te lossen. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur en ’s avonds of in het weekend op verzoek en in geval van nood. Komen we er telefonisch samen niet uit, dan komen we direct bij u langs.

Starbytes - ICT ServiceStardisk Backup Service.
Veiligheid voor alles en iedereen! Geen enkel aspect van uw automatisering verdient meer aandacht dan de veiligheid van al uw gegevens. Daarom heeft Starbytes hiervoor een speciale ICT service opgezet, Stardisk, waarmee niet alleen uw computer of laptop wordt veiliggesteld, maar ook uw servers en cloudomgeving. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van deze dienst.

Starbytes - ICT ServiceHard- en Software verkoop.
Naast onze dienstverlening levert Starbytes ook alle noodzakelijke of gewenste hard- en software. Onze medewerkers geven u hierbij graag advies over de mogelijkheden, om zo samen met u tot de beste keuze te kunnen komen.

Starbytes - ICT ServiceCloud services.
Werkplekonafhankelijk kunnen werken, waar ook ter wereld. Dat is de belofte van de 21e eeuw, en begint natuurlijk met rock-solid web- en e-mail toegang, op de voet gevolgd door Calenders, Contacts en Filesharing. Ook hierbij helpt Starbytes haar klanten aan een optimale, afgestemde ICT service met nadruk op de veiligheid van al uw gegevens. Lees meer informatie over werken in de cloud op deze website.